Úvod » Dům a bydlení » Špalek na maso, buk, 400 x 300 x 60 mm
Každý správný kuchař ví, že správně naporcovat maso je pro přípravu pokrmu základ. Porcování masa nebo krájení zeleniny i tvrdých surovin na dřevěné masivní desce je šetrné k nožům i sekáčkům na maso, dřevo netupí jejich ostří. Porcovací špalek využijete i při naklepávání masa paličkou. Bukový porcovací špalek je chuťově neutrální, tvrdý a odolný i správně hutný. Aby vám porcovací špalek vydržel co nejdéle, nemyjte jej v myčce ani nečistěte saponáty. Při správné péči budete mít špalek na porcování masa v perfektním stavu i bez použití chemie. Stačí, když jej po každém použití opláchnete a necháte oschnout, krájecí desku můžete také vyčistit citronovou šťávou nebo octem. Dobré je dřevěný špalek čas od času naolejovat rostlinným nebo minerálním olejem, aby dřevo nepřesychalo.
Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. |
NEJPRODÁVANĚJŠÍ